glossmattfix
rightrightright right gmf 01 gmf 02 gmf 05
the discovery of a post-war terrace where two
independent, yet, symmetrically arranged
dwellings have been converted along the
common party wall forming one connected
space.
the celebration of this spatial union is manifest
and expressed within the new found and
abundantly fluid X sectioned staircase.

we felt this component demanded visibility
and as a consequence began a series of
interventions to reveal the inherent poetry of
connected space.
a space which offers within its banality experience,
delight and movement.
location: 43 stanhope street, liverpool.

gmf:
matt ashton, david stokes
peter mccaughey
matt wells
ben devereau
audioindecline
and gmf offers a special thanks to roy roberts < rpix photography > for his assistance and creative endeavours in the documentation of process.
glossmattfix1
glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1 glossmattfix1